Kameraövervakning

Effektiv kameraövervakning med DirectPartner Stockholm. Med kamerakonceptet Observer Direct kombineras traditionell kameraövervakning med högkvalitativa trygghetskameror från Axis med smarta uppkopplade kameratjänster som gör skillnad i realtid!

Kameraövervakning utomhus

Kameraövervakning utomhus är ett effektivt sätt för företag att skydda sina tillgångar och motverka inbrott, stöld och skadegörelse. Med uppkopplad kameraövervakning utomhus finns vår larmcentral via Securtias Direct alltid på plats och kan agera i realtid dygnet runt och snabbt sätta in rätt åtgärd om larmet går. Med hjälp av övervakningskameror och högtalarutrop kan vi exempelvis avvärja en pågående situation, tillkalla väktare och meddela polis.

Vi kan hjälpa till med följande: 

– Komplett övervakningssystem för utomhusbruk
– Osynligt perimeterskydd för specifika områden
– Stort utbud av övervakningskameror för utomhusbruk
– Flexibla lösningar för ditt företags behov
– Följ dina övervakningskameror själv både lokalt och på distans

Känn er trygga med kameraövervakning

Med uppkopplade trygghetskameror för butiker och kontor integrerad med trygghetsknapp är hjälpen aldrig långt borta. Vid incident eller hotfull situation använder ni trygghetsknappen som gör att larmcentralens larmoperatörer kan se i realtid vad som sker och kan vidta rätt åtgärd och ge väktare, Polis och Räddningstjänst värdefull information då varje sekund är dyrbar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag på kameraövervakning i Stockholm. DirectPartner kan hjälpa er att hitta rätt lösningen för just era krav och önskemål.

Joakim Süld, Teknikmagasinet

Trots tight deadline hittades lösningar som gjorde att larmskyddet ändå kunde lösas på ett smidigt och professionellt sätt.

Johan Höglund, Etteplan Industry AB

Vi är mycket nöjda, från den initiala kontakten, offerten till planering och genomförande. För att inte tala om den faktiska funktionen på det installerade systemet. Allt har fungerat utmärkt från vårt perspektiv.

Lisa Lindroos Nertsberg, Cybercom Sweden AB

Jag uppskattar att ni erbjuder ett helhetsåtagande, det underlättar för mig som kund.

Jag vill ha en offert

Är du i behov av hjälp med larm. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för offert.

© DirectPartner Stockholm AB, Org.nr 556563-5777