Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga och serviceinriktade personer som vill utvecklas med oss på DirectPartner Stockholm och inom säkerhetsbranschen.

Det ska vara kul att gå till jobbet

DirectPartner är en omtyckt arbetsplats och vi jobbar aktivt med vår personal och att de ska trivas hos oss, och det är vi stolta över. Att vara en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att alla medarbetare ska trivas är något vi håller högt och hela tiden jobbar med. Vi vill vara det självklara valet när man bestämmer sig för att jobba som inom larm och säkerhet. Vi jobbar med CHR (Corporate Health Responsibility), där vi mäter våra medarbetares välmående och aktivt arbetar för en trygg och bra arbetsplats.

Vår tro är att alla människors lika värde och mångfald skapar framgång, vilket även är inskrivet i vår affärsplan.

Vi tror på människor snarare än vad som står på ett CV – vi värdesätter självklart kunskap och erfarenhet likväl som inställning och nyfikenhet, välkommen med att skicka en ansökan till info@directpartner.se.

Börja din resa hos DirectPartner

När du fått en plats som lärling eller praktikant hos oss blir du tilldelad en personlig mentor. Han eller hon hjälper dig sedan under hela perioden, så att du får med dig både grunder och smarta tips från någon som varit med länge, det gör att du kommer utvecklas snabbare i din yrkesroll. Varmt välkommen med din ansökan.

Bli lärling eller praktikant

Vi välkomnar lärlingar och praktikanter i mån av tid. Fyll i formuläret nedan för att visa intresse.

© DirectPartner Stockholm AB, Org.nr 556563-5777