Företagslarm

DirectPartner Stockholm hjälper er att utforma rätt lösning för företagslarm enligt era krav och önskemål.

Kvalitativa företagslarm med DirectPartner Stockholm.

Grunden för våra företagslarm och säkerhetssystem är en hög teknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling mot Securitas Directs larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om. Vi anpassar larmlösningen efter ert företags behov, stort som litet, men grundtanken är detsamma. Det skall vara enkelt att använda för er som kund och vi ansvarar för larmets funktionalitet. Support finns tillgänglig dygnet runt via Securitas Directs larmcentral oavsett ärende.

Vi utformar larmlösningar för skydd mot inbrott, brand och överfall/rån och hjälper er från behovsanalys, projektering, installation, larmcentral, väktartjänst, service och support. Vi erbjuder allt från enkla trådlösa larmsystem från Verisure Företag till certifierade anläggningar utifrån SSF 130:9 Larmklass 2. Varmt välkommen att kontakta oss för att se vilken lösning vi kan hjälpa till med för att fylla era säkerhetsbehov.

Joakim Süld, Teknikmagasinet

Trots tight deadline hittades lösningar som gjorde att larmskyddet ändå kunde lösas på ett smidigt och professionellt sätt.

Johan Höglund, Etteplan Industry AB

Vi är mycket nöjda, från den initiala kontakten, offerten till planering och genomförande. För att inte tala om den faktiska funktionen på det installerade systemet. Allt har fungerat utmärkt från vårt perspektiv.

Lisa Lindroos Nertsberg, Cybercom Sweden AB

Jag uppskattar att ni erbjuder ett helhetsåtagande, det underlättar för mig som kund.

Jag vill ha en offert

Är du i behov av hjälp med larm. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för offert.

© DirectPartner Stockholm AB, Org.nr 556563-5777